To-mi champagne

Waar het over oesters gaat, daar valt het woord champagne al snel. Er is geen combinatie beter dan deze twee! Daarom wordt het Oesterfestival georganiseerd samen met partner TO-MI Champagne, een kleine Nederlandse champagne importeur. De gemene deler? Passie voor ambachtelijke producten van kleine ondernemers uit de mooiste gebieden van Europa. Zo wordt er op het Oesterfestival het beste uit zowel de Champagnestreek, als de kusten aangeleverd. 

Tom en Michael zijn twee vrienden met een gezamenlijke passie voor gastronomie en champagne. Het idee achter het avontuur van TO-MI is ontstaan uit de liefde voor de zacht tintelende, licht prikkelende bubbels die champagne zo bijzonder maken. Tom en Michael willen graag hun enthousiasme en passie voor champagne delen met de wereld. Het doel van TO-MI is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met unieke champagnes en te laten zien dat er meer speciale momenten in het jaar zijn om een fles champagne te ontkurken dan alleen rond oud en nieuw. 

TO-MI selecteert de beste champagnes uit de prachtige gebieden van de Champagnestreek. Elke fles heeft zijn eigen karakteristieke smaak en staat garant voor een superieure kwaliteit. De champagnes van TO-MI zijn zo bijzonder omdat ze rechtstreeks van kleinere, minder bekende champagnemakers komen. Deze gepassioneerde ondernemers verbouwen hun eigen druiven, produceren de champagne met liefde en verkopen deze met trots. Hierdoor zijn de champagnes echt uniek, met elk een eigen verhaal en het onderscheidende karakter van hun eigen terroir. De champagnes van TO-MI reizen rechtstreeks van de maker naar de topgastronomie en wijnwinkels in Nederland, waar de smaak van de klant centraal staat. Daarnaast leveren zij ook aan talloze champagne liefhebbers thuis, zodat iedereen kan genieten van TO-MI’s exclusieve selectie.

TO-MI werkt alleen met champagnemakers die hun impact op het milieu willen minimaliseren. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel en zo streven zij ernaar om tegen 2035 een “zero emission” transport- en logistiek proces te hebben. TO-MI gelooft dat topkwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn. De champagnemakers waarmee zij werken hebben geen dure marketingmachine, ze doen alles zelf: van productie tot distributie. Hierdoor kan TO-MI voordelige champagnes van topkwaliteit aanbieden. 

Er zijn maar weinig combinaties die zo elegant en verfijnd zijn als die van oesters en champagne. Deze twee culinaire parels zijn een symbool van luxe en genot. Of je nu een fijnproever bent of gewoon op zoek bent naar een speciale delicatesse, de combinatie van champagne en oesters zal je smaakpapillen betoveren. Later zullen we wat dieper ingaan op waarom deze combinatie zo buitengewoon is! 

Winkelwagen