DE OESTERWANDELING

€39,00

De Oesterwandeling is een wandeling in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Maastricht waarbij je langs vijf restaurants loopt om oesters te slurpen. De route is gemiddeld vijf kilometer en je start tussen 12:00 – 14:00 uur. Bij iedere locatie ontvang je of 2 oesters óf 1 oester en een drankje. 

*Wij hanteren hetzelfde beleid als concerten en evenementen, retourneren van tickets en wijzigen van de ticket datum is niet mogelijk. Waarom? Alle restaurants hebben alle kosten al gemaakt voor jouw ticket. We helpen graag om je ticket door te verkopen.

Onze oesterplanken

Oesterplank

€60,-

Ken je dat probleem? Je dient thuis lekker een paar oesters op, maar ze vallen altijd om op je schaal of bord. Dan maar een beetje zeewier of een berg zout eronder! Wij deden precies hetzelfde, tot we onze eigen oesterplanken zijn gaan maken

Onze Oesterplank bestaat uit lokale en circulaire materialen en wordt met de hand gemaakt. Het hout komt van gekapte bomen uit Amsterdam, het leertje is gemaakt van restleer van Mutsaers tassen!

In de herkenbare vorm van de Koester je Oester opdruk maken we fijne planken met precies de juiste uitsparing voor je oesters. De planken zijn op te hangen via het handige leertje en wanneer je ze omdraait ook nog eens als borrelplank te gebruiken.

Levertijd: De plank wordt op bestelling gemaakt, waardoor de levertijd 7 tot 14 dagen bedraagt.

Productbeschrijving: Met deze robuuste 40 centimeter lange oesterplank wordt iedere tafel een plaatje! De planken zijn met de hand gemaakt van hout van Amsterdamse bomen en daardoor stuk voor stuk uniek.

Afmeting: De afmetingen van de Oesterplank liggen rond de 40 x 25 x 2cm en kan iets afwijken van de getoonde afbeelding.

We raden we het af om de plank te gebruiken als snijplank.

De plank is van hoge kwaliteit en voorzien van een duidelijke instructie om hem schoon en mooi te houden.

Bekijk hieronder ons oesterplank assortiment.

Onze Oesterplanken

Winkelwagen