Het
Oesterfestival Amsterdam

Het allereerste oesterfestival in Amsterdam was een enorm succes. De voormalige Bijlmerbajes was voor 1 dag omgetoverd tot oesterparadijs. De datum voor de 2024 editie maken we binnenkort bekend. Houd ons ook via social media in de gaten! 

*Wij hanteren hetzelfde beleid als concerten en evenementen, retourneren van tickets en wijzigen van de ticket datum is niet mogelijk. Waarom? Alle kosten voor het evenement zijn al gemaakt. We helpen graag om je ticket door te verkopen.

Het Oesterfestival

TOMI logo

Hoofdsponsor TO-MI

Waar het over oesters gaat, valt het woord champagne al snel. Er is geen combinatie beter dan deze twee! Daarom wordt het festival georganiseerd samen met partner TO-MI Champagne, een kleine Nederlandse champagne importeur. TO-MI Champagne is importeur en distributeur van ambachtelijke champagnes, geselecteerd uit de mooiste gebieden van de Champagnestreek, allen met een eigen karakteristieke smaak en superieure kwaliteit. De champagnes zijn afkomstig van kleinere en daarmee ook meer onbekende champagnemakers, die hun eigen druiven verbouwen, de champagne zelf produceren en verkopen. 

Onze Festivalparels

DAANS HANDIGE JONGENS WINKEL

SJEFIETSHE

ATELIER ASTRID

DE OESTERFIETS

OYESTER

EMERGO DESIGNS

OESTERIJ

KOESTER JE OESTER

THE OYSTER SHOW

AQUAMOSSEL-TRITON

OESTERPLANK

DE OESTERFABRIEK

V-ZUG

VIVEAU

OY OY

HERMIT GIN

OYSTER YASHA

BULTHAUP KNSM

DE OESTERBAR

OESTRONOMIE

onze partners

Hermit_Dutch-Coastal-Gin_Logo_185x75
v zug
Wat zit er bij een Oesterfestival ticket inbegrepen?

Het Oesterfestival ticket is inclusief toegang tot het festival, een welkomstbubbel en een tulpglas om mee naar huis te nemen.

Ik heb een kaartje, maar kan niet meer. Kan ik mijn geld terug krijgen?

Wij hanteren hetzelfde beleid als concerten en evenementen, retourneren van tickets en wijzigen van de ticket datum is niet mogelijk. Wij helpen je graag om je ticket door te verkopen of verkoop de tickets via Ticketswap. 

Wat zijn de tijden?

 Afhankelijk van het tijdslot dat je hebt aangeschaft kan je tussen 12:00 en 17:00 óf 17:00 en 22:00 het festival bezoeken. 

Ik lust geen oesters, wat nu?

Er zijn ook andere dingen naast oesters op het Oesterfestival. Sjefietshe en Hotel Janssen staan in de keuken en serveren heerlijke visgerechten en snacks!

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Het is op het gehele festival alleen mogelijk om met pin te betalen. 

Zijn er kluisjes aanwezig?

Er zijn kluisjes aanwezig tegen betaling met pin. 

Is de locatie rolstoel toegankelijk?

De locatie is rolstoel toegankelijk. Er is een lift aanwezig. 

Kan ik mijn kinderen meenemen?

Kinderen tot en met 8 jaar mogen onder begeleiding van hun ouders naar Het Oesterfestival. Tijdens ons festival is er geen programmering ingericht voor kinderen.

Zijn honden welkom?

Honden zijn tijdens het Oesterfestival niet welkom. 

Winkelwagen