De PARELCLUB: OESTERPROEVERIJ VOOR THUIS!

De Parelclub, waar je oesters van meerdere walletjes kan eten. Een oesterproeverij in één mand, verschillende oesters met informatie, instructies, uiteraard een citroen & een koester je oestermes.

Wat houdt De Parelclub in? 
De Parelclub is een oesterproeverij die je verschillende smaken oesters laat ervaren, een concept dat nog miste in de populaire branche. Wij (Leonne & Shannice) werken al jaren in de wereld van Oesters met ons bedrijf Koester je Oester. We houden vanzelfsprekend van oesters maar misten een specifiek concept in het assortiment. Dat gaan we nu zelf verzorgen, te beginnen in Amsterdam. De Parelclub is een oesterproeverij voor thuis. Een mand gevuld met 3 soorten oesters, citroen, een oestermes en uitleg van de verschillende soorten oesters en hoe de schelpen te openen. Wij organiseren sinds twee jaar de Oesterwandeling in Amsterdam, waar juist de verscheidenheid aan oesters een succes blijkt te zijn. Zo zijn de radartjes gaan draaien!

Waarom De Parelclub?
Als we een diner voor twee of vier organiseren halen we vaak oesters bij onze plaatselijke visboer op de Albert Cuyp markt. We liepen er tegenaan dat je altijd een dozijn oesters moest aanschaffen, heerlijk uiteraard, maar het zijn allemaal dezelfde oesters. Bij de Oesterwandeling hebben we geleerd dat er onwijs veel verschillen zijn tussen de soorten oesters. Maar als je twee soorten wil dan moet je meteen 24 oesters kopen, onhandig en te veel. Zo is het idee voor De Parelclub ontstaan, een oesterproeverij voor thuis!

Duurzaamheid?
Oesters zijn een prachtig product, waar we dan ook zo duurzaam mogelijk mee om willen gaan. Oesters moeten we koesteren. Ze verbeteren de waterkwaliteit en halen hun voedsel uit de zee. Wij zetten deze duurzaamheid voort door alleen oesters in te kopen als er manden zijn verkocht, om verspilling te voorkomen. De oestermanden kunnen aan het begin van de week worden besteld en elke week op zaterdag worden opgehaald op een vaste locatie in het centrum van Amsterdam. Ze komen in twee versies, manden met 12 en met 24 oesters.

Hoe werkt het?
De Parelclub manden zijn te bestellen vanaf donderdag 1 december. Bestellen kan iedere week tot dinsdagmiddag 17.00u. De bestellingen kunnen vanaf 17 december op iedere zaterdag tussen 10.00 en 17.00u worden opgehaald in het centrum van Amsterdam.
Je kunt de proeverij bestellen via onze website.
Ophalen: Zaterdag 17 december, 24 december en 31 december tussen 10.00-17.00u, locatie Amstel 95-3 1018 EL Amsterdam.

Wijnen?
We verkopen vier bijpassende en uiteenlopende wijnen van verschillende prijsklasse. Te bestellen via onze webshop of als je de oesterproeverij komt ophalen!

Winkelwagen